Rive apartments

Capelle aan den IJssel - Capelle aan den IJssel
Toekomstig aanbod

Over dit project

Unieke plekken om te wonen zijn zeldzaam. Maar wij hebben er één gevonden!
Aan de oostrand van Rotterdam, vlak bij de Maas, gaan wij bouwen. Voor de pionier, de jonge starter, de mobiele carrièretijger en de levenslustige stadsbewoner, van junior tot senior. Voor iedereen die geniet van wonen en/of werken tussen dynamiek en rust. Van het gemak van de stad om de hoek en de latte-to-go in het zonnetje langs de Maas. Wij mogen nog niet al te veel verklappen, maar deze nieuwe stadswijk wordt spectaculair.

Alleen al, omdat wij gaan zorgen dat jij hier straks woont met alles wat jij graag om je heen hebt. Hou jij van een borrel op de daktuin samen met je buren of vrienden? Of geniet je meer van de skyline van Rotterdam vanaf je eigen bank? Past een filmzaal of koffiebar in jouw plaatje? Of kun jij meer met een fijne werkplek in de bibliotheek met uitzicht op de binnentuin? Een sportruimte, hobbyruimte of een pooltafel…… zeg het maar!

Wij zijn benieuwd; hoe zou jij hier willen wonen?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rive apartments
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Capelle aan den IJssel.

Aanmelden