Wandgrimeurs

De Werf

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Capelle aan den IJssel - Capelle aan den IJssel
Actueel aanbod

€ 400.000,- tot € 852.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 200m2
Kaveloppervlak
103 - 216m2
Inhoud
256 - 615m3

Over dit project

DE WERF - OMGEVINGSVERGUNNING ONHERROEPELIJK
De omgevingsvergunning is nu onherroepelijk waarmee de bouw van het project van start gaat in het 2e kwartaal van 2023. Er zijn nog enkele woningen en appartementen beschikbaar, bekijk de projectwebsite voor het actuele aanbod.

STOER, STIJLVOL EN STADS WONEN IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Vervallen bedrijfspanden maken plaats voor wonen in industriële architectuur. Op de Mient komen 46 appartementen en 28 stadswoningen. Dichtbij het centrum en de IJssel, alle voorzieningen om de hoek en in no-time naar Rotterdam.

Nieuwbouwproject De Werf wordt een uniek stuk Capelle met grote woningen voor gezinnen, ruime appartementen en dito buitenruimtes. Ook is er ruimte voor ontmoetingen en spelen in het openbaar groen.

OOG OP DE TOEKOMST
Ooit was de Werf het decor van de scheepsbouwers van Vuyk & Zn., nu krijgt het een nieuwe toekomst als modern woongebied. De ruime appartementen en stadswoningen bieden straks volop ruimte voor bijvoorbeeld thuiswerken. Oog voor duurzaamheid is vanzelfsprekend en komt onder andere terug in hoogwaardig materiaalgebruik.

Tuinen, dakterrassen en balkons liggen gunstig op de zon en parkeren kan voor de deur of in de stallingsgarage op de begane grond. Fietsliefhebbers pakken hun fiets uit de berging of de speciaal daarvoor bestemde stalling.

ALLES IN DE BUURT
De nieuwe versafdeling in de Koperwiek, winkelcentrum Slotplein, zwemmen in Aquapelle, naar school op de Meeuwensingel, alle faciliteiten zijn aanwezig in de directe omgeving van de Werf. Via het bruggetje loop je zo de trap op naar de IJssel voor een hapje en een drankje op een terras aan het water. De stad uit kan via de metro of goed bereikbare uitvalswegen.

PROGNOSE PLANNING
Op dit moment is de prognose om eind Q1-2023 te starten met de werkzaamheden zoals slopen en bouwrijp maken. Daarna zal er gestart worden met de bouw. De bouw neemt circa anderhalf jaar in beslag.

INSCHRIJVEN BIJ INTERESSE
De woningen zijn ruim, appartementen vanaf circa 90 tot 160 m2 en de stadswoningen vanaf circa 125 tot 200 m2. Als je geïnteresseerd bent in wonen op De Werf schrijf je dan in via de projectwebsite: nieuwbouw-opdewerf.nl

VERKOOP EN INFORMATIE
Van Herk Nieuwbouw Makelaardij
Fluiterlaan 421
Capelle aan den IJssel
Tel: 010 - 25 82 900
E-mail: nieuwbouw@vanherk.nl
www.vanherk.nl

Ondanks dat Van Herk (Nieuwbouw) makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Werf
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
74
Prijs
€ 400.000,- tot € 852.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Capelle aan den IJssel.

Aanmelden