Bliss Apartments

Nog 3 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Capelle aan den IJssel - Capelle aan den IJssel
Actueel aanbod

vanaf € 265.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 110m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Verkoop gestart, schrijf je in tot en maandag 17 juni 18:00u

Bliss Apartments - Unlock your living dreams at our brand new apartments.
It feels like Rotterdam: Fascinatio - Capelle aan den IJssel. De perfecte woonlocatie aan de rand van de stad.

VANAF € 265.000 V.O.N.

Een nieuwe horizon bij Rotterdam waar jouw verhaal begint
De 71 appartementen van Bliss, strategisch gelegen op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel, benutten het beste van beide werelden. Het is een plek waar de professionele groei die de stad te bieden heeft, samengaat met de levenskwaliteit van een rustiger, groener omgeving. Met uitstekende vervoersverbindingen ben je altijd snel waar je moet zijn, of het nu voor werk of plezier is.

Bliss Apartments ligt dichtbij de meest aantrekkelijke plekken van Rotterdam:
Food. Fenix Food Factory
Proef de sfeer van Rotterdamse innovatie en creativiteit. Een perfecte plek voor een ontspannen middag of een inspirerende avond uit.

Food. Alohabar
Deze plek, is de perfecte setting voor een coctail, terwijl je geniet van het panoramische uitzicht op de rivier.

Cultuur. Isala Theater
Voor een gezellige avond uit kan je ook terecht bij het Isala theater in Capelle aan den IJssel. Het theater biedt een uitgebreid programma met muziek, comedy, drama, musicals en dans.

Cultuur. Depot Boijmans Van Beuningen
Ervaar kunst op een revolutionaire manier in het Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste kunstdepot ter wereld dat toegankelijk is voor publiek.

Maak jouw entree.... onvergetelijk.

Centrale ligging
Fascinatio - Capelle aan den IJssel is centraal gelegen en een levendige hub voor diverse activiteiten. Nabij Rotterdam biedt het gemakkelijke toegang tot het metrostation en een snelle watertaxiverbinding. Met goed ontwikkelde fietspaden en een korte afstand naar het centrum is fietsen ook een aantrekkelijke optie.

Wonen in een rustige omgeving met alle voorzieningen dichtbij.
De 71 appartementen zijn met de grootste zorg ontworpen. Elk element - van de indeling van de ruimtes tot de keuze van materialen - is gericht op het creëren van een comfortabele, inspirerende omgeving. De variëteit aan beschikbare woningen zorgt ervoor dat je een plek vindt die niet alleen aan je wensen voldoet, maar deze overtreft. Er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers èn ieder apartement beschikt ook over een eigen parkeerplek.

Bliss bevat 71 appartementen en bestaat uit 2, 3 en 4- kamer appartementen onder verdeeld in 14 verschillende typen met daaronder 4 ruime woon-werk woningen en 2 luxe penthouses.

Op de hoogte blijven van Bliss APARTMENTS?
Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen dit project? Aarzel dan niet en schrijf je nu in via ons inschrijfformulier. Zo ben je verzekerd van de laatste updates en mis je geen belangrijk nieuws!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bliss Apartments
Start verkoop
10-06-2024
Woningen
71 van 71 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 265.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Capelle aan den IJssel.

Aanmelden