Het Diepe (onderdeel van Blinq)

Capelle aan den IJssel - Capelle aan den IJssel
Actueel aanbod

€ 1.250,- p.m. tot € 1.350,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
62 - 84m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Op de voormalige locatie van zwembad De Blinkert, waar ontelbare Capellenaren hebben gezwommen worden 4 appartementsgebouwen, waaronder gebouw Het Diepe, in een uniek landschapsontwerp, met ‘groen’ gebouwd. De vele, mooie herinneringen aan het zwembad worden op een creatieve manier levend gehouden, zoals; een verdiept plein, dat bij piekbuien als waterberging fungeert en ‘Het Bad’ zal heten en door het hergebruik van de zwembadtrapjes en andere onderdelen. De architectuur is speels en persoonlijk. Ieder gebouw heeft zijn eigen karakter en is toch deel van een groter geheel.

Gebouw Het Diepe biedt straks 45 middenhuurappartementen bestaande uit 2- en 3-kamer appartementen variërend van 62 tot 84 m2 GBO, voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en modern sanitair. Alle woningen hebben een eigen buitenruimte, waarvan 4 appartementen de beschikking hebben over een zeer ruim balkon van circa 24 m2.
Bij elk appartement zal minimaal 1 parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage worden gehuurd. Er zijn mogelijkheden om een 2e parkeerplaats te huren. Ook is er is een afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling voor 174 fietsen voor de bewoners van Het Diepe.

Blinq ligt in de wijk Middelwatering en vormt het centrum van Capelle aan den IJssel. Winkelcentrum De Koperwiek, met een uitgebreid aanbod winkels, ligt op ongeveer 6 minuten fietsafstand en 4 minuten autoafstand van het project. Voor de dagelijkse boodschappen is winkelcentrum Slotplein op 10 minuten loopafstand en 3 minuten fietsafstand te bereiken.

Blinq ligt nabij de uitvalswegen (N219 en Rijkswijk A16) naar Rotterdam en andere wijken van Capelle aan den IJssel. Metrostation Slotlaan ligt op 3 minuten fietsafstand. Met de metro ben je in minder dan 20 minuten op Rotterdam Centraal Station en op circa 15 minuten reisafstand van de Coolsingel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Diepe (onderdeel van Blinq)
Start verhuur
2025 (1e kwartaal)
Huurprijs (p.m.)
€ 1.250,- tot € 1.350,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Sportcomplex, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Capelle aan den IJssel.

Aanmelden