Wandgrimeurs

Wonen in Unify

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Capelle aan den IJssel - Capelle aan den IJssel
Actueel aanbod

€ 372.500,- tot € 630.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
81 - 140m2
Inhoud
245 - 425m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

42 koopappartementen in Capelle aan den IJssel - Fascinatio

In project Unify bieden wij 30 nieuwbouw appartementen aan met Koopstart van stichting Opmaat voor starters. Een unieke kans om een nieuwbouwappartement te kopen met 20% koperskorting.

Wat is Koopstart?
KoopStart is er om koopwoningen voor een grotere groep mensen betaalbaar te maken. Wanneer je een woning met KoopStart koopt, betaal je namelijk een lagere prijs dan de marktwaarde van de woning. Stel dat je de woning eigenlijk niet zou kunnen financieren, dan lukt dat misschien wel met KoopStart. Als je op termijn besluit de woning weer te verkopen, vindt er een afrekening plaats tussen jou en de projectontwikkelaar van Unify.

Voor wie is Koopstart in Unify?
Koopstart is er voor starters onder de leeftijd van 35 jaar die nog geen koopwoning hebben gehad. Dus als je voorheen hebt gehuurd of inwonend bent geweest, kom je in aanmerking voor KoopStart.

Welke woningen?
Het project Unify bestaat uit 42 appartementen. 30 appartementen in het project, alle 3 kamer nieuwbouwappartementen met een oppervlakte van 81 m2, zijn aangewezen als starterswoningen met KoopStart.

Heb je interesse in een van de appartementen met de Koopstart regeling vul dan het digitaal inschrijfformulier in via je persoonlijk account op de projectwebsite. Of neem contact op met Van Herk Nieuwbouw Makelaars via onderstaande contactgegevens.

In Unify heb je écht iets te kiezen!
Een variatie van vijf appartementen vind je in dit fraaie appartementsgebouw! Voor iedere levensfase of gezinssamenstelling heeft Unify het passende antwoord. Laat je verbazen over de variatie en kies het appartement wat het beste bij je past. Ga je voor een drie kamer appartement op de vijfde verdieping met uitzicht op Rotterdam of ga je voor het spectaculaire vier kamer appartement op de begane grond waar je zelfs een kantoor of praktijk in kan huisvesten. Neem er maar goed de tijd voor om te bekijken wat er allemaal mogelijk is in Unify.

De voordelen van Unify
We hebben je zoveel te vertellen over wonen in Unify:
- Appartementen variërend van 81 tot 140 m2
- Veel natuurlijk licht door de mooie raampartijen
- 2 of 3 Slaapkamers
- Naar binnen openslaande deuren naar het balkon
- Compleet opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk
- Aansluiting op stadsverwarming.
- Economisch, comfortabel én duurzaam
- Vloerverwarming in het gehele huis
- Extra berging op de begane grond voor de fietsen
- Minimaal 1 privé parkeerplaats

Je eigen plek
in Capelle aan den IJssel Unify wordt gebouwd in de wijk Fascinatio in Capelle aan den IJssel en ligt tussen de A16, de N210 (Abram van Rijckevorselweg) en de metrobaan tussen stations Capelse Brug en Kralingse Zoom. De wijk Fascinatio ligt op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Met de auto en met de metro ben je al snel in Rotterdam of het centrum van Capelle. Dankzij het speciaal aangelegde fietsnetwerk in de wijk en de speciale doorgangen bij de metrostations Kralingse Zoom en Capelse Brug ben je met de fiets helemaal rap. Rotterdam en Capelle Centrum is niet meer dan 15 minuten fietsen!

Genieten van de zon?
Dan zit je op het balkon altijd goed Het gebouw heeft de zo herkenbare stijl waar de wijk Fascinatio om bekend staat. Er worden goede kwaliteit gevelstenen in warme tinten toegepast. Dankzij de ligging pal op het zuiden staat de voorgevel altijd in het zonlicht. Zo worden ook de balkons, die in een speelse variatie zijn opgenomen in de gevel een prettige plek om even bij te komen. Als bewoner van Unify kan je ervan op aan dat het gebouw een tijdloze kwaliteit zal behouden.

Altijd plek voor je auto!
Parkeren doet u op uw privé parkeerplaats gelegen aan de achterzijde van het gebouw. De meeste appartementen hebben zelfs twee eigen parkeerplaatsen die naast elkaar gelegen zijn! Vanaf de parkeerplaats kunt u via achteringangen naar de centrale hal of naar uw eigen berging. Via de galerijen komt u bij uw appartement. De parkeerplaats en het gebouw worden voorzien van een ruime hoeveelheid groen in de vorm van hagen, bomen en bodembedekkers. Bij iedere parkeerplaats kan een oplaadfaciliteit worden gerealiseerd als meerwerkoptie.

Ondanks dat Van Herk makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Unify
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
42
Prijs
€ 372.500,- tot € 630.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Capelle aan den IJssel.

Aanmelden