Lokaal nieuws woensdag 30 januari 2019

Persoonlijk financieel advies van de gebroeders van Duin

Graag stellen wij ons even kort aan u voor. Wij zijn Rob en Thomas van Duin en zijn sinds 1980 respectievelijk 1985 werkzaam in de financiële dienstverlening. Eerst voor een grote de verzekeraar en hypotheekverstrekker en vanaf 1995 als zelfstandig en ongebonden kantoor. Van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) hebben wij vergunningen voor het adviseren en bemiddelen van hypotheken en verzekeringen.

Wij hebben er altijd voor gekozen om klein te blijven en hebben verder geen personeel. Voor onze relaties betekent dat korte lijnen en altijd persoonlijk contact met één van ons of met ons beiden. Wel zo prettig!

Wist u trouwens dat er banken zijn die u een rentekorting op de hypotheekrente geven bij een nieuwbouwwoning? En dat u bovenop de koop- en aannemingssom nog extra geld kunt bijlenen voor energiebesparende maatregelen?

In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn weinig nieuwbouwwoningen te vinden. In de naastgelegen gemeente Zuidplas lopen wel enkele projecten. Als u daar wilt kopen dan kunnen wij u uiteraard ook adviseren. Dat geldt natuurlijk ook voor andere gemeenten.

Graag bekijken we met u de mogelijkheden voor een hypotheek op een nieuwbouwwoning. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een hypotheek op een bestaande woning of het oversluiten van uw huidige hypotheek.

Wij hopen u op ons kantoor te mogen verwelkomen. Meer informatie op: www.vanduin.nl.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Capelle aan den IJssel.

Aanmelden