Specialisten

CNM interiordesign creëert herinneringen met unieke interieuradviezen

“In elk huis worden dagelijks herinneringen gemaakt”, is de overtuiging van interieurontwerper Marijke Bennebroek-van Leeuwen. Vanuit deze gedacht kwam ze op de naam van haar eigen interieurontwerpbureau: CNM interiordesign, waarbij de hoofdletters staan voor Create New Memories.

“Of het nu gaat om de aankoop van een nieuw huis of aanpassingen in een bestaande woning, ik wil met mensen meedenken en hen adviseren bij een nieuw interieurconcept”, zegt ze. “Samen met hen, in goed overleg creëren we het interieur waarin zij zich helemaal thuis voelen”.

Na een telefonische kennismaking volgt een afspraak aan huis om de woonwensen door te spreken. “Het huidige interieur vertelt immers veel over wie de bewoners zijn, hoe zij leven en wat zij belangrijk vinden in een huis. Ik probeer mijn adviezen toegankelijk en betaalbaar te houden. Het is een investering waar je jarenlang plezier van zal hebben. Ook omdat er veel komt kijken bij een verhuizing en/of verbouwing is het raadzaam om vooraf een goed uitgangspunt te hebben”.

Interieuradviezen of maatwerk

Op de website van CNM interiordesign staan een paar voorbeelden van wat een interieuradvies inhoudt, daarnaast zijn er mogelijkheden voor een advies op maat.

Het interieuradvies “Create” staat voor invulling van een bestaande ruimte. Na een inventarisatie van de wensen volgt een handgetekende indelingsschets, een perspectieftekening en een wandaanzicht, in combinatie met meubeltips, een kleuradvies en een eindpresentatie van het uitgewerkte plan.

‘New’ heeft betrekking op het inrichten van een nieuw aangekochte woning of een volledige verbouwing van je bestaande huis. Dit interieuradvies omvat naast de inventarisatie een moodboard, een handgetekende plattegrond, handgetekende indelingen, perspectieftekeningen en wandaanzichten, alsmede een meubeloverzicht, kleuradvies en eindpresentatie van het uitgewerkte plan.

‘Memories’ is een uitgebreid interieuradvies voor een ruimte, met een plattegrond en indeling van de ruimte, twee indelingsvarianten, een perspectieftekening, twee wandaanzichten (alles in 3D Sketchup), een moodboard, een uitgewerkt meubel- en materiaaladvies, kleuradvies, uitgewerkt stijladvies, een inkooplijst en een eindpresentatie van het uitgewerkte plan.

Bovendien kunnen adviezen worden uitgebreid met een verlichtingsplan, meubelinkoop en een eindstyling. “Desgewenst kan ik ook meegaan met het woonwinkelen. Voorop staat dat ik mensen een leidraad meegeef, zodat ze op weg geholpen worden. Ze kunnen zelf, rekening houdend met hun budget, bepalen wat ze zelf willen uitvoeren en wat ik op me kan nemen.”

Creativiteit als rode draad

Natuurlijk zijn de wensen van de klant leidend, maar CNM Interiordesign heeft wel een eigen handtekening, zegt Marijke. “Ik maak graag gebruik van warme kleuren die sfeer geven aan de woning, waardoor de ruimtes met elkaar verbonden worden”. “Daarnaast vind ik het belangrijk om te kijken naar items die de klant belangrijk vindt of een herinnering aan heeft, deze laat ik graag terugkomen in een interieur”.

“Mijn uitgangspunt is altijd: wat kan ik toevoegen aan de wensen die ik hoor?”, zegt ze tot besluit. “Dat toevoegen is wezenlijk, dat bepaalt de meerwaarde van een interieurontwerper”. Het mooiste compliment is wanneer mensen direct aan de slag willen gaan met het interieurontwerp”.

CNM interiordesign, Zoetermeer
Marijke Bennebroek-van Leeuwen
T: 06 52553609
E: info@cnm-interiordesign.nl
I: www.cnm-interiordesign.nl

 

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.